Laddar...

Omdömen och frågor

Elitsinglar omdöme

För 1 vecka sedan | Kvinnlig besökare

Besökare säger En dejtingsajt som är dyr, som utlovar 20 dejtinförslag ofta. Det går veckor innan man får nya förslag. Ibland tre- fyra stycken. Kan inte söka själv. Slickar förslag från hela Sverige trots man registrerat avstånd. Absolut ingen skillnad på denna sajt eller någon annan. Bara dyr, lever absolut inte upp till att det skulle vara "elit". Iinget att rekommendera.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Matchaffinity fråga

25 maj 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Går det att dejta kvinnor i annat land med denna sajt?

Svara på fråga Visar kommentar

Har tyvärr inte kvar mitt konto på Matchaffinity, så kan inte kolla, kanske någon annan som vet? Men på Match.se går det i alla fall att söka efter och ha kontakt med medlemmar i andra länder.

50plusmatch fråga

22 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Jag undrar hur många det är som finns registrerade hos er?

Svara på fråga Visar kommentar

Tror inte att du kommer att få ett specifikt svar på denna fråga...

Dejtingsajterna brukar inte vara speciellt pigga på att lämna ut uppgifter om medlemsantal. Sådana uppgifter är också svåra att tolka eftersom det är beroende på hur de räknar. Här är några olika sätt att räkna på:

* Antalet personer som har registrerat sig sedan sidan startades
* Antalet gratis- och betalmedlemmar
* Antalet betalande medlemmar
* Antalet aktiva medlemmar (t.ex. hur många som har loggat in minst en gång den senaste månaden/veckan)

50plusmatch fråga

16 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Kan jag vara anonym eller måste jag lämna ut mitt namn eller räcker det med foto?

Svara på fråga Visar kommentar

Du kan vara anonym, när man gör en "fri inskrivning" väljer man ett användarnamn som sedan kommer att visas i dejtingprofilen och för de andra medlemmarna.

Vid nätdejting bör man inte använda sitt fullständiga namn (alltså både för- och efternamn) som användarnamn (en säkerhetsaspekt).

Matchaffinity omdöme

31 mars 2017 | Manlig besökare

Besökare säger Förvillande och rörig sajt. T.ex. är det lätt att tro att Matchaffinity.se är samma som match.com. Vill man svara på meddelanden på (Matchaffinity.se) måste man ha en prenumeration. Trots en massa frågor på Matchaffinity och info om vem man söker (personlighetstestet), så känns träffarna till största delen slumpmässiga.

Kommentera omdöme

Match omdöme

15 februari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag blir överöst med förfrågningar från män som med störta sanorlikhet är lycksökare från Nigeria. Alla signaler tyder på det. Varför kan man inte sortera bort män från andra länder. Jag är inte intresserad av ett förhållande med någon från Tyskland, Italien osv.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Match omdöme

07 februari 2017 | Manlig besökare

Besökare säger Det känns inte bra att sajten gör det avsiktigligt lätt att klicka på fel länk eller knapp för att förnya medlemskapet. Detta fick jag själv uppleva: jag ville ha bara en prenummeration under en månad men dagen innan den skulle upphöra råkade jag klicka på en länk som hade haft en viss funktion tidigare, men som idag hade en helt annan funktion: detta förnyade mitt medlemskap.

I slutändan förlorar de kunder och får dålig rykte.

Tyvärr gör detta att Match.com inte känns så seriös.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Mötesplatsen omdöme

17 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag tycker att det är för dyrt medlemskap tyvärr. Skulle räckt med 49 kr i månaden.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Mötesplatsen

Badoo fråga

16 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Kan jag gå in online utan att logga in mej och kolla killar ändå dom som är online?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Nej, får att kunna logga in och se andra dejtingprofiler som är online måste du först skapa ett konto.

50plusmatch fråga

30 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Jag kan inte registrera mig? Fel i domänmejladressen kommer upp som ett felmeddelande?

Svara på fråga Visar kommentar

Låter spontant som att du anger en felaktig e-postaddress, se till att e-postaddressen du skriver in är korrekt. Annars får du kontakta 50plusmatch direkt. Längst ner till höger på 50plusmatch.se finns en länk med texten "Kontakt", klickar du på den öppnas ett kontaktformulär.