Laddar...

Omdömen och frågor

Badoo fråga

10 oktober 2017 | Karin

Besökare frågar Om man har FB och Badoo på mobilen så loggar man ju aldrig ur apparna - står man ständigt som Online på Badoo då?
Har reagerat på att det nästan alltid är vissa människor Online när man än loggar in - de måste ju göra något annat än att vara inne där!? Känns inte som att det bara är en ren tillfällighet.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

För att inte visas som online på Badoo får du logga ut ur Badoo-appen. Om man har loggat in genom sin Facebook, kommer man fortfarande att vara inloggad på Facebook efter att man loggat ut på Badoo.

Oktober 2017 | Dan

Match fråga

16 september 2017 | Mia

Besökare frågar Hur avslutar man en prenumeration på Match?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Man loggar in på Matchs webbsida och går in på "Konto och prenumeration" och klickar på länken "stäng av den automatiska förnyelsen här" och följer stegen som står där.

Följande sida har en bildguide: Avsluta prenumeration på Match

Augusti 2017

Badoo omdöme

13 september 2017 | Bitte

Besökare säger En hel del som dejtar på Badoo söker efter korta tillfälliga förhållanden, och eftersom många tjejer har sexiga bilder blir det lättare att få kontakter om man också har det :(

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Jo, Badoo är ganska utseendefixerat (många av de nya dejtingapparna är det).

September 2017

Badoo omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Badoo passar inte ifall du verkligen vill träffa någon på riktigt, men om du vill ha fysisk kontakt är denna sajt perfekt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Håller med, har varit på en del dejter med folk som jag träffat på sidan, men kärleken har jag inte funnit.

Augusti 2017 | Kajsa

Mötesplatsen omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Många män klagar över att aldrig få svar trots även satsning på VIP. Tjejer/kvinnor upplever sajten som oseriös då många killar/män är ute efter en mindre seriös förbindelse. Tror att Mötesplatsen är en mindre seriös plats för de som verkligen vill träffa någon på riktigt. Rekommendation: Fundera på vad ni vill ha, ödsla inte tid på sajter där ni blir lurade, besvikna och tappar självförtroendet.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Mötesplatsen

Elitsinglar omdöme

15 juni 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger En dejtingsajt som är dyr, som utlovar 20 dejtinförslag ofta. Det går ibland veckor innan man får nya förslag. Ibland tre- fyra stycken. Kan inte söka själv. Slickar förslag från hela Sverige trots man registrerat avstånd. Absolut ingen skillnad på denna sajt eller någon annan. Bara dyr, lever absolut inte upp till att det skulle vara "elit".

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

50plusmatch fråga

22 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Jag undrar hur många det är som finns registrerade hos er?

Svara på fråga Visar kommentar

Du kommer nog inte att få ett specifikt svar på denna fråga...

Dejtingsajterna brukar inte vara speciellt pigga på att lämna ut uppgifter om medlemsantal. Sådana uppgifter är också svåra att tolka eftersom det är beroende på hur de räknar. Här är några olika sätt att räkna på:

  • Antalet personer som har registrerat sig sedan sidan startades
  • Antalet gratis- och betalmedlemmar
  • Antalet betalande medlemmar
  • Antalet aktiva medlemmar (t.ex. hur många som har loggat in minst en gång den senaste månaden/veckan)
April 2017

50plusmatch fråga

16 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Kan jag vara anonym eller måste jag lämna ut mitt namn eller räcker det med foto?

Svara på fråga Visar kommentar

Du kan vara anonym, när man gör en "fri inskrivning" väljer man ett användarnamn som sedan kommer att visas i dejtingprofilen och för de andra medlemmarna.

Vid nätdejting bör man inte använda sitt fullständiga namn (alltså både för- och efternamn) som användarnamn (en säkerhetsaspekt).

Match omdöme

07 februari 2017 | Manlig besökare

Besökare säger Det känns inte bra att sajten gör det lätt att klicka på fel länk eller knapp för att förnya medlemskapet. Detta fick jag själv uppleva: jag ville ha bara en prenummeration under en månad men dagen innan den skulle upphöra råkade jag klicka på en länk som hade haft en viss funktion tidigare, men som idag hade en helt annan funktion: detta förnyade mitt medlemskap.

I slutändan förlorar de kunder och får dålig rykte.

Tyvärr gör detta att Match.com inte känns så seriös.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match