Nischade & gratis dejtingsidor


Happypancake - Helt gratis nätdejting

Happypancake startades 2007 och är en välkänd svenskutvecklad gratis dejtingsida som går runt på annonsintäkter istället för medlemsavgifter. Det finns även en dejtingapp och webbsidan har en dejtingpodd där man bjuder in gäster för att diskutera dejting och singelliv.

Visa kortfakta

  Happypancake priser

  12 mån
  Gratis
  Uppdaterades: 2018-01-01

  Tinder

  Tinder, som lanserades 2012, är en populär freemium dejtingapp som används av singlar i en mängd länder. För att bli medlem krävs ett Facebook-konto, Tinder använder nämligen bilder och information från Facebook-profilen för att bygga dejtingprofilen och för att ge förslag på andra matchande användare (som finns på nära avstånd).

  Visa kortfakta

   Tinder priser

   12 mån
   47 kr/mån
   6 mån
   60 kr/mån
   1 mån
   99 kr
   Uppdaterades: 2017-11-10

   Singelgolfare

   Singelgolfare.se är en simplare mötesplats på nätet från 2002 för personer som gärna spenderar sin fritid på en golfbana. Då sidan drivs ideellt av en golfentusiast är designen är inte den modernaste, men det finns ett forum och man arrangerar golftävlingar.

   Visa kortfakta

    Singelgolfare priser

    Prisbevakas ej

    Kristendate

    Kristendate.se, som har funnits sedan 2012, är en nischad mötesplats på nätet som riktar sig mot personer med en kristen tro, kristna värderingar och kristna traditioner. Det finns givetvis dejtingfunktioner, men även medlemsbloggar, ett diksussionsforum och en chatt, sajten har även utvecklat en mobilapp.

    Visa kortfakta

     Kristendate priser

     1 mån
     49 kr
     Uppdaterades: 2017-11-10

     Qruiser

     Qruiser, som ligger under QX Förlag, är ett svenskutvecklat onlinecommunity som vänder sig mot HBTQ-personer i Norden. Sidan startade redan år 2000 och har blivit en erkänd mötesplats på nätet för homo, bi, trans och queer-personer. Sajten har även bloggar och visar information om kommande gay-event.

     Visa kortfakta

      Qruiser priser

      12 mån
      39 kr/mån
      6 mån
      42 kr/mån
      3 mån
      50 kr/mån
      1 mån
      60 kr
      Uppdaterades: 2017-03-01

      Handicap-dating

      Handicap-dating.se, som är en gratis dejtingsajt, startade 2011 och vänder sig mot personer med funktionsnedsättningar eller handicap (både fysiska- och psykiska). Sidans huvudsakliga syfte är att vara en mötesplats för partnersökande, men kan också användas för att hitta nya vänner eller för att träffa någon att prata med.

      Visa kortfakta

       Handicap-dating priser

       Prisbevakas ej