Omdömen och frågor

Badoo omdöme

03 december 2014 | Manlig besökare

Besökare säger Torr sida, inga pratglada, mycket falska användare som inte bor i landet.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Mötesplatsen omdöme

27 november 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Massa gifta karlar som vänsterprasslar, skickar nakenbilder på sig själva med stånd, jag orkade 2 veckor. Karlar där verkar inte vilja ha ett seriöst förhållande utan bara engångsligg.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Vårt intryck av Mötesplatsen är att de generellt sett attraherar ganska "seriösa" medlemmar, men tydligen så finns där personer som vill annat också. Prova Match, Matchaffinity, eDarling eller kanske Elitsinglar, så kommer du nog stöta på singlar som söker efter mer seriösa förhållanden.

Elitsinglar fråga

14 november 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Det är för kostsamt om jag bara vill prova. Alla akademiker är ej rika på pengar, och alla har ej uppnått sina mål än, om god ekonomi. Får jag prova gratis 1 vecka, eller 1dag?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Elitsinglar

Sett till ordinariepriserna är Elitsinglar och eDarling är de två dyraste dejtingsajterna som finns med här. Men de är också de sajter som har störst rabatter när de har erbjudanden, vilket är ganska ofta.

Dejtingsida.se visar information om dejtingsajter och hjälper singlar att jämföra, men kan inte förmedla speciella prova på erbjudanden.

Badoo omdöme

13 november 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Hann vara medlem i sju minuter innan första sexförslaget kom, sen rullade det på med tjat om nakenbilder och liknande, och jag är inte ens någon "snygging". Nej, definitivt ingen seriös dejtingsida! Ska testa Match.com istället.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Badoo.com lägger mycket fokus på användarnas profilbilder och är mer inriktad på snabba träffar, och att du som kvinna fick sexförslag är inte jätteförvånande. För att komma i kontakt med singlar som är mer inriktade på seriösa förhållanden rekommenderas Match.com, eDarling, Mötesplatsen, eller kanske Matchaffinity och Elitsinglar.

eDarling fråga

13 oktober 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Är "e-darling" och "elitsinglar" samma bolag? Är själv med på den senare och flera jag brevväxlat med skriver som om de vore med på e-darling. Kan ju vara ett misstag men jag tycker plattformen i övrigt också är väldigt lika sajterna emellan.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om eDarling

Det stämmer att det bolag som har eDarling även har Elitsinglar. Antagligen har de återanvänt stora delar av eDarlings plattform till Elitsinglar.

Parship omdöme

05 oktober 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jävla villkor då uppsägningen måste ske 8 (!) veckor före utgång av 6-mån preskription, annars förlängs automatiskt. Ingen möjlighet att förfina urvalet (t.ex. filtrera bort folk med max gymnasieutbildning eller viss inkomst mm), söka efter sökord (typ, tennis eller yoga) eller bladdra i profiler, utan man utgår från dem som Parship tyckte passar bäst.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Parship

Att behöva säga upp ett betalmedlemskap 8 veckor innan det går ut låter orimligt. På Parship.se står det att: "Uppsägningen av Premiummedlemskapet kan göras fram till sju dagar innan den avtalstid som kunden valt går ut. Du kan säga upp förlängningen direkt på sidan eller skriftligen per brev, fax eller e-post."

Följ dessa enkla steg för att avsluta din prenumeration: - Logga in på din PARSHIP-profil. - Klicka på "Min profil", ”Information och inställningar” och sedan på den lilla röda pennan under rubriken Medlemskap. Därefter klickar du på Ändra och följer instruktionerna. - Efter en lyckad uppsägning kommer en e-postbekräftelse att skickas till dig.

Mazily omdöme

24 augusti 2014 | Besökare

Besökare säger Jag blev medlem i Mazily när den lanserades och det påstods att den snart skulle ha en rad funktioner för att man skulle kunna söka folk med liknande intressen etc. Efter ett par månader hade inget hänt. Jag visste inte ens att sidan fanns kvar idag. Det kanske kan löna sig att besöka den på nytt?

Kommentera omdöme

Badoo omdöme

18 augusti 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Intressant tråd, själv medlem där sedan en vecka ungefär. Är 35 och ser hyfsat bra ut enligt mig själv och såklart andra som gillar mitt utseende ;)
Det intressanta jag upptäckt dock är det där med fotobetygen som verkar skilja sig enormt från killar till tjejer. Gjorde en genomgång på bara killar (går ju att hoppa över utan att ge betyg), och märkte att väldigt många hade mellan 1 till typ 3 i snitt på sina bilder, sen fanns det såklart utstickare med upp till 6 i betyg. Personer som ser bra ut, bra vinklar, bra skärpa och ser glada ut. När jag gjorde samma snurra med tjejer så visade det sig att det var typ tvärtom - tjejerna hade oftast 7, 8 och 9 i betyg, ja då och då även 10! i snitt på fotot. Det fanns undantag bland dem som fått ner mot 4 och 5 i betyg, men de inte så frekvent.
"Vad tycker du om det här fotot?" - Det är frågan, frågan är inte, "Tycker du den här personen är attraktiv?" Så av att bedöma vore det väl vara rimligt att göra bedömningen utefter kvalitén på bilden? Och är vi killar mer "snälla" när det gäller betygen? Och ligga(!), nä inte ute efter det på sidan, men många tror det och kan såklart förstå det om många får den responsen av många grabbar. Känns spontant som en oseriös sida. Men glad ändå :)

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Badoo omdöme

15 augusti 2014 | Manlig besökare

Besökare säger Denna dejtingsida går endast ut på att du ska vara snygg och populär, du ska betygsätta andras foto och få dina egna betygsatta, det gäller även betygsätta det egna könets bilder, vilket känns jättekonstigt. Håller med föregående talare, att tjejer har 1000 besök men en själv bara några stycken. Denna sida påminner mest om en modelltävling, snyggast vinner, fast vad vinner man?

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

När man betygsätter bilder på Badoo går det att ställa in vilka bilder man vill betygsätta, precis under bilderna kan man välja "Endast killar" eller "Endast tjejer".

eDarling omdöme

18 juli 2014 | Manlig besökare

Besökare säger Hittar mest blyga tjejer som inte vågar skicka ett par rader ens...

Kommentera omdöme Fler omdömen om eDarling