Laddar...

Omdömen och frågor

Badoo omdöme

01 april 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Oseriösa människor som bara vill synas. Många vill bara chatta och aldrig träffas. T.ex. unga snygga 20-åriga tjejer borde inte ha svårt att hitta någon. De flesta vill inte ens chatta. Sedan är det en begränsning hur många chattar man får starta gratis sedan kostar det pengar. De flesta vägrar också ge ut sitt telefonnummer eller epostadress.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

eDarling omdöme

05 mars 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Jag är något besviken på eDarling.

Fördelar med sidan:<br>
Enkel sida<br>
Man kan ladda upp många bilder<br>
Man kan skriva mycket information om sig

Nackdelar med sidan:<br>
Saknar sökfunktion<br>
Partnerförslagen. Saknar information, många saknar bilder<br>

Betalade för 3 månader och det fick räcka.

Kommentera omdöme Fler omdömen om eDarling

Badoo omdöme

14 februari 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Oseriösa killar som bara letar efter sex.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

14 februari 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Alla kan regga sig och vara gratis på Match.se och vara medlem nån vecka. När du sedan är betalande medlem ser du inte vilka som också är det. Effekten blir att om skriver du mail till någon, vet du aldrig om de läst det för profilen kanske inte är betalande medlem. Vill du däremot att alla ska kunna läsa mail som du skickar, då måste du betala och bli premiummedlem.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Gör man en kostnadsfri registrering på Match kan man vara medlem hur länge som helst, men bara använda ett fåtal funktioner.

Match omdöme

24 januari 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag har varit medlem på Match, men har avregistrerat mig. Ändå bombarderas min mail med besökare som besöker min profil. Ohyffsat att inte ta bort den när man avregistrerar sig. Hoppas på info hur man gör mer än att avregistrera sig.
Otroligt svårt att nå er också på Match.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Självklart borde man kunna slippa att få mail om profilbesökare. Angående att kontakta dom skriver Matchs kundtjänst följande:

Man kan kontakta Match på något av följande vis:

  1. Via formuläret på Hjälp-sidan på sajten.
  2. Genom att skicka ett mail till "se.support@contact.europe.match.com".
  3. Genom skriva privat meddelande på deras Facebooksida "Match.com SE".

Elitsinglar omdöme

20 januari 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Dåliga funktioner och hopplöst att hålla reda på kommunikationen. Man får onödiga meddelanden som t.ex. att någon lagt upp en bild eller kommenterat en text. Och dyrt.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

eDarling fråga

27 december 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Har tidigare varit medlem på eDarling. Om jag vill teckna ett nytt medlemskap måste jag då göra om personlighetstestet igen?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om eDarling

Loggar du in med samma e-postadress som du använde när du tidigare var medlem på eDarling kommer du inte att behöva göra om personlighetstestet. Använder du en annan/ny e-postadress kommer en helt ny profil att skapas, vilket betyder att du får göra personlighetstestet igen.

eDarling omdöme

26 december 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Om jag går med och tar ett 6-månaders abonnemang, som nu kostar 169kr per månad. Om nu priserna uppdateras om någon vecka eller så blir jag då tvungen att betala en högre månadsavgift än jag egentligen gick med på?

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om eDarling

När du tecknar ett abonnemang på eDarling betalar du hela summan vid köptillfället, alltså i detta fallet 169kr * 6 = 1014kr. Skulle priserna ändras efter en vecka har det ingen betydelse eftersom du redan har betalat.

Ett abonnemang på eDarling måste sägas upp senast sju dagar innan det går ut, annars förnyas det automatiskt med samma tidsperiod som du tecknade, dvs i detta fallet 6-månader, och då kan det hända att det är nya priser som gäller.

Badoo omdöme

03 december 2014 | Manlig besökare

Besökare säger Torr sida, inga pratglada, mycket falska användare som inte bor i landet.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Mötesplatsen omdöme

27 november 2014 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Massa gifta karlar som vänsterprasslar, skickar nakenbilder på sig själva med stånd, jag orkade 2 veckor. Karlar där verkar inte vilja ha ett seriöst förhållande utan bara engångsligg.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Vårt intryck av Mötesplatsen är att de generellt sett attraherar ganska "seriösa" medlemmar, men tydligen så finns där personer som vill annat också. Prova Match, Matchaffinity, eDarling eller kanske Elitsinglar, så kommer du nog stöta på singlar som söker efter mer seriösa förhållanden.