Laddar...

Omdömen och frågor

eDarling omdöme

17 augusti 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Riktigt besviken på eDarling. Jag var med på Elitsinglar i 6 månader och tog sedan 3 månaders paus. Ville testa en ny sajt och gick med i Edarling eftersom jag kände att det var en bredare grupp. Men så besviken - 25% (minst) av alla partnerförslag jag får är samma killar jag fick på Elitsinglar. Jag vet att de är ägda av samma företag men ändå. Riktigt trist (och det är ju dessutom inte billigt att vara med så inte kul att betatal för att se samma profil igen.
Skrev ett brev för att klaga men fick ett urdåligt svar tillbaka att jag skulle ändra mina sökkriterium! (Måste jag nu välja rökare kortare än mej för att få nya förslag?! - Så dåligt!)
Dessutom, precis som på Elitsinglar, har majoriteten inga bilder, inte ens en profilbild.

Kommentera omdöme Fler omdömen om eDarling

Badoo omdöme

12 augusti 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Rena sexdating sidan. 90% bara ute efter "lösa förbindelser". Annars bra gjord!

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

21 juli 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Dyr sida, går att vara gratismedlem men då kan du inte kommunicera med någon. När man väl betalt för tjänsten så kan man inte urskilja vilka som även betalar för sig och således kan se ens mejl och svara. Det går givetvis att se till så mottagaren kan läsa dina mejl genom att betala lite till för en tjänst du redan upplever du betalt dyrt för.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Match omdöme

15 juli 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Super bra sida som är lätt att navigera. Hittade direkt massa söta killar som jag har varit på dejt med.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Zoosk omdöme

10 juli 2015 | Besökare

Besökare säger Jag håller med.. alldeles för dyrt för att läsa medelanden. Jag skulle vilja att dom ser över sitt betalsystem.

Kommentera omdöme

Badoo omdöme

10 juli 2015 | Besökare

Besökare säger Jag tycker deras betalsystem är sjukt. För att läsa och skriva meddelanden krävs ett medlemskap för 100kr i månaden, sen för att skicka få din bil visad krävs yttligare en betalning så om du vill få din bild visas 15.99kr vill du skicka en bild eller uppmärksamhet till en tjej 15.99kr.. så det slutar med du skickar in mycket pengar för att få något från sidan.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

28 maj 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Det dåliga med Match.com är att man i princip inte kan göra ett skit utan att man måste betala betala för det. Det enda man kan göra är väl att göra i ordning sin profil.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Gör man en kostnadsfri registrering på Match kan man:

  1. Skapa en dejtingprofil
  2. Använda sökfunktionen för att söka bland medlemmarna
  3. Läsa medlemmarnas dejtingprofiler och se deras bilder
  4. Se vilka medlemmar som är online
  5. Testa dejtingappen (men bara ha tillgång till funktionerna i punk 2 - 4 ovan)

Det är i princip likadant på alla betalsidor, vill man kunna använda alla funktioner krävs ett betalmedlemskap.

Elitsinglar omdöme

13 maj 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Varit med på Elitsinglar ett par dagar: väldigt dåligt med fart, första dagen fick jag 20 partnerförslag, andra dagen 15 och tredje dagen 3 st parterförslag, tog männen slut sen? Förstår inte namnet Elit, jag kan ju inte direkt tycka att lagerarbetare och busschaufförer tillhör eliten, jag har inte betalat 1500 kr för att möta en lagerarbetare!

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Mötesplatsen omdöme

11 maj 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Man har nu från ägarhåll lyckats förstöra vad som har varit europas bästa mötesplats för alla kategorier av männskor. Dåligt att totalt strunta i massiva protester från mänskor som har varit med i 5-15 år.

Mötesplatsen är proppfullt av män som anser att deras kvinna får vara högst ett år äldre men mycket gärna 15-20 år yngre (oj så seriöst...).

Kommentera omdöme Fler omdömen om Mötesplatsen

Zoosk omdöme

27 april 2015 | Besökare

Besökare säger Jag tycker det är dåligt att man måste betala för att se meddelanden.

Kommentera omdöme Visar kommentar

Detta är inte unikt för Zoosk, så är det i princip på samtliga större dejtingsajter.