Laddar...

Omdömen och frågor

Match omdöme

27 januari 2016 | Manlig besökare

Besökare säger Helt värdelös för smartphones. Man kan inte lägga in bilder, skrolla eller navigera. Ska man lägga upp bilder måste man maila dom till en adress som inte ens finns. Sveriges bästa dejtingsida? Tillåt mig att skratta.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Det ska inte vara några problem att lägga upp bilder bilder med Matchs dejtingapp. Klicka på pennikonen vid användarnamnet (högst upp) så öppnas fotoalbumet. Att det skulle vara Sveriges bästa dejtingsida står det ingenting om här.

Elitsinglar omdöme

08 januari 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Att Elitsinglar var dyr visste jag redan om från början. En skit tråkig dejtingsajt, slö som sjutton, man får 20 lyckoträff varje dag , är man missnöjd med dessa får man vänta en dag tills man får 20 nya. Man kan helt enkelt söka partner själv utan du blir erbjuden några akademiker, bonde eller folk som har precis flyttat till Sverige och vilka " söker " en som kan undervisa dom i svenska…. betalat för 3 månader drygt 800 kr men ångrar ingenting. Jag har testat och jag vet nu att det är en dålig sajt. Vill man träffa någon skall man se till att göra det gratis och inte fan betala hur mycket som helst för att vänta på en dator som söker åt mig en partner.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Mazily omdöme

03 november 2015 | Besökare

Besökare säger Mazily är inte Tinder (på gott och ont), men den schysstaste dejtingsajten i Sverige och med vettiga medlemmar.

Kommentera omdöme

Badoo omdöme

20 oktober 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Måste man va betalande medlem för att nån ska besöka eller läsa det man skriver? Första dygnet hade jag väl c:a 20 besök och alla jag skrev till läste och ibland svarade på det jag skrev... därefter blev det stendött... inga besök och ingen som läste... kom bara upp att man skulle "highlighta" för att meddelandet skulle bli sett.... om det är så att man måste betala kan dom väl tala om det.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

30 september 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Det finns inga bra datingsidor för mig. Lägger ner alldeles för mycket tid i onödan utan någon som helst utdelning. Vad jag än skriver i presentationen, hur många meddelanden jag än skickar, lägger upp olika bilder från olika vinklar o.s.v. så får jag inga svar av någon. Är jag så jävla oattraktiv?

/En hel vanlig knegar snubbe.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Elitsinglar omdöme

19 september 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Krångligt och dyrt. Får inte alls några "förslag" i den omfattning de utlovar. De går ut hårt med reklam, men tykcer inte alls det är skillnad på personer jämfört med andra sidor.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Elitsinglar omdöme

11 september 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Kan bara hålla med föregående tyckare! Dyrt, trögt, förstår inte vad det är som är Elit?
Jättesvårt att få kontakt med någon. Dyker det någon gång upp en som är intressant så är han borta nästa dag. Var det bara en fejkad profil?
Den kontakt som sker består främst av färdiga fraser.
Har varit medlem en månad, tvivlar starkt på att det går att träffa någon genom denna sida.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Elitsinglar omdöme

05 september 2015 | Besökare

Besökare säger Dåligt att man inte kan prova på sajten för att bedöma kvaliteten på matchningarna. Inte mycket man kan göra alls utan att betala. Att betala 500 kr för en provmånad tycker jag är lite väl magstarkt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Elitsinglar

Ett standard premiummedlemskap kostar 999 kr för en månad (2015-09-06). Ett premiumPLUS-medlemskap kostar något mer. Japp det är dyrt.

Som det står i texten om Elitsinglar innebär en kostnadsfri registrering att det går att:

*Skapa en dejtingprofil *Göra personlighetstestet *Se en lista över partnerförslag (dock utan bild.)

eDarling omdöme

30 augusti 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Känner att jag bara måste får säga att jag tycker det är alldeles för dyrt för att kunna dejta. Nog för att jag kan tänka mig att vara en betalande medlem, men inte till vilket pris som helst. Jag tycker att en dejtingsajt som denna som tar så mycket betalt borde ha tillgång till en provmånad till en bra mycket lägre kostnad så man får chansen att känna sig för vad man tycker om sajten o dess funktioner.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om eDarling

Vissa betalsidor har ibland kampanjer där man kan bli betalmedlem på prov i tre dagar (utan avgift) och använda alla funktioner som finns tillgängliga för betalmedlemmar. Dock är det bara registrerade gratismedlemmar som får ta del av sådana erbjudanden.

Men, som du påpekar: En provmånad till ett lågt pris, eller en 3-dagars gratis testperiod hade nog uppskattats av många.

Mötesplatsen fråga

23 augusti 2015 | Besökare

Besökare frågar Lätt att bli medlem, men hur går man ur? Har hittat den stora kärleken och behöver ej vara medlem mer.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Mötesplatsen

Om du surfar via dator:

När du är inloggad på Mötesplatsen.se, gå till "Inställningar" i menyn > sedan fliken VIP för att säga upp din prenumeration.

Om du surfar via mobil eller surfplatta:

Först måste du logga in på mötesplatsen.se via din webbläsare. Gå sedan till "Inställningar" i menyn > sedan fliken VIP för att säga upp din prenumeration.

När du har sagt upp prenumerationen skickas det alltid ut en bekräftelse på din uppsägning som meddelande inne på Mötesplatsen. Har du inte mottagit någon bekräftelse har prenumerationen inte sagts upp.

Säger du upp din prenumeration förnyas den inte längre automatiskt, men löper vidare tills innevarande period/bindningstid går ut.

När du är inloggad på Mötesplatsen:

  1. Klicka på inställningar i vänstermenyn
  2. Klicka på fliken övrigt uppe till höger

    Där finns instruktioner om att avsluta medlemskapet.