Omdömen och frågor

Mazily fråga

07 juni 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Vilken ålder är de flesta i som finns på er nätdejting?
Vet ni hur många som är intresserad av konst och klassisk musik bland era medlemmar?

Svara på fråga Visar kommentar

Så här ser åldersfördelningen ut på Mazily:

18-30 år 39% 31-45 år 48% 46-60 år 9% + 60 år 4%

Hur många av medlemmarna som är intresserade av klassisk musik och konst, har vi inga uppgifter om.

Badoo fråga

19 maj 2016 | Manlig besökare

Besökare frågar Hur tar jag bort min profil på Badoo, bara en fråga! Tack

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Text från Badoos hemsida...

https://badoo.com/en/help/

If you really want to delete your Badoo profile, just log into your account and go to your 'Settings'. Scroll down to the bottom of the page where it says 'Delete account' and follow the instructions given. If you’re having trouble logging in to your account, you can restore your password on this page.

Mazily omdöme

01 maj 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Kanske fungerar den för yngre personer men för kvinna 40+ är den inte att rekommendera. Att den skulle vara för kulturintresserade märks inte alls och aktiviteten är extremt låg jämför med andra sidor.
En stor besvikelse för mig som är kulturintresserad och söker likasinnade!

Kommentera omdöme

Tinder omdöme

01 maj 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Ett något bättre alternativ till Badoo som är gratis. Det enda den manliga delen vill är att ligga. Inget för den seriöse dejtaren.

Kommentera omdöme

Badoo fråga

26 april 2016 | Nils

Besökare frågar Hur fungerar betalmedlemskapen på Badoo?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Badoo har två olika typer av betalmedlemskap/extratjänster.

  1. Badoo Superpowers. Se vilka som lagt till dig som favorit, se vilka som vill träffa dig, besöka profiler anonymt. Priserna som visas på denna är priserna för Superpowers.

  2. Badoo Credits. Badoos Credits används till att ge den egna profilen får mer exponering. Genom att avsätta ett visst antal Credits går det t.ex. att toppa "Folk i närheten-listan", bli visad oftare i svepfunktionen "Encounters", och promota profilen – så att det egna profilfotot visas i ett bildspel högst upp på sidan, under ett visst antal minuter.

Tinder fråga

26 april 2016 | Besökare

Besökare frågar Hur fungerar betalmedlemskapet på Tinder?

Svara på fråga Visar kommentar

Tinder är en freemium tjänst, men vill man ha tillgång till några ytterligare funktioner finns möjligheten att skaffa premiumtjänsten Tinder Plus.

Som Tinder Plussare går det t.ex. att:

  • Ångra det senaste svepet – om man av misstag valde bort en profil
  • Ändra sin plats – för att matchas med profiler runt om i världen
  • Supergilla andra profiler

Match fråga

25 april 2016 | Manlig besökare

Besökare frågar Finns det någon inställning man kan ändra på så att man slipper få ett e-postmeddelande när någon annan medlem besökt profilen?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Klicka på användarnamnet uppe till höger. Välj "Konto och prenumeration". En bit ner på sidan visas flera kryssrutor där man bl.a. kan välja bort att få e-postmeddelande om profilbesökare.

Mötesplatsen omdöme

05 mars 2016 | Kvinnlig besökare
| 45-54

Besökare säger Mötesplatsen accepterar inte profilfoton nu som accepterades någon månad tidigare, nu skall det vara annan storlek. Mötesexperterna (hi hi) ha för lite att göra , måste ändra på saker... För kinkiga med fotostorlek, för krångligt blir det då, dvs inget för mig.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Detta gäller för bilder på Mötesplatsen:

Du kan ladda upp max 40 bilder till ditt fotoalbum.

Tillåtna format är JPG, PNG, TIF och GIF. Bilderna förminskas till rätt storlek automatiskt. GIF-bilder får inte vara större än 2500x2500 pixlar.

Mötesplatsen granskar alla bilder innan de publiceras.

Match omdöme

05 mars 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag har ett arbete som gör att jag inte vill visa profilbild men vill att intresserade medlemmar ska kunna se andra bilder på mig. Hur gör jag då? Det har gått förr!

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Har du provat att under fliken hantera fotoalbum ta bort profilbilden, men ha kvar de andra bilderna? Annars rekommenderar vi dig att kontakta Match direkt och fråga, här är Matchs mailadress:

support@help.match.se

Match omdöme

06 februari 2016 | Manlig besökare
| 55+

Besökare säger Jag tycker att sidan är helt ok, inga konstigheter om man läser och förstår villkoren.

Men för mig var det när min sida krånglade och jag var tvungen att kontakta supporten. Sökfunktionen och vilka som var online funkade inte, kunde endast se 12 st. Påtalade detta och fick svar, efter drygt 24 tim som det tydligen skall ta enligt bekräftelsen som man får, att man hade tekniska problem. Detta pågick i nio dygn, sen var det fixat.

Jag ville förstås ha kompensation för detta. Deras förslag var 50:- rabatt på nästa prenumerationsmånad. Eftersom jag inte hade för avsikt att förlänga min prenumeration så föll det förslaget. Jag föreslog då att antingen får dom betala tillbaks för 9 dagar eller förlänga mitt abbonemang gratis i 9 dagar. Efter ett tag fick jag ett svar från supporten att "hon sett att jag kommit överens med en av hennes kollegor att jag skulle få 50:- rabatt på nästa period". Jag skrev då tillbaks att jag hade INTE kommit överens om detta.

Jag förstår att det inte bara är en människa i supporten men någon slags konversation borde väl finnas mellan dom för att kunden skall bli nöjd. Haken är ju att det tar drygt 24 tim innan man får bekräftat att missförståndet har löst sig.
Hursom, till slut så fick jag ett meddelande att jag skulle höra av mig det datumet som min prenumeration gick ut så skulle dom fixa förängning gratis.
Jag hörde av mig på morgonen detta datum men 30 tim senare hade jag ännu ej fått tillbaks mitt abbonemang.

Dåligt skött från supporten tycker jag. Har man problem så borde man kunna få direktsupport och inte vänta minst 24 tim på svar.

För övrigt en bra sida tycker jag, och ingen på supporten har varit otrevlig eller så, men jag tycker att supportupplägget är under all kritik, så bemöter man inte kunder.

/Rulle

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match