Laddar...

Omdömen och frågor

Match omdöme

07 februari 2017 | Manlig besökare

Besökare säger Det känns inte bra att sajten gör det lätt att klicka på fel länk eller knapp för att förnya medlemskapet. Detta fick jag själv uppleva: jag ville ha bara en prenummeration under en månad men dagen innan den skulle upphöra råkade jag klicka på en länk som hade haft en viss funktion tidigare, men som idag hade en helt annan funktion: detta förnyade mitt medlemskap.

I slutändan förlorar de kunder och får dålig rykte.

Tyvärr gör detta att Match.com inte känns så seriös.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Match fråga

23 januari 2017 | Tommy5303

Besökare frågar Hur gör man för att avsluta en prenumeration på Match?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Detta gäller när man använder Matchs webbsida

När du är inloggad på Match

  1. För muspekaren över användarnamnet (uppe till höger) och välj "Konto och prenumeration".
  2. Klicka på "Hantera prenumeration" och följ anvisningarna (läs vad som står på knapparna).

Kolla så att du fått ett mail som bekräftar uppsägningen (direkt när prenumerationen har avslutats skickas ett mail som bekräftar uppsägningen till din registrerade e-postadress).

Augusti 2017

Mötesplatsen omdöme

17 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag tycker att det är för dyrt medlemskap tyvärr. Skulle räckt med 49 kr i månaden.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Mötesplatsen

Badoo fråga

16 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Kan jag gå in online utan att logga in mej och kolla killar ändå dom som är online?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Nej, får att kunna logga in och se andra dejtingprofiler som är online måste du först skapa ett konto.

Januari 2017

50plusmatch fråga

30 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Jag kan inte registrera mig? Fel i domänmejladressen kommer upp som ett felmeddelande?

Svara på fråga Visar kommentar

Låter spontant som att du anger en felaktig e-postaddress, se till att e-postaddressen du skriver in är korrekt. Annars får du kontakta 50plusmatch direkt. Längst ner till höger på 50plusmatch.se finns en länk med texten "Kontakt", klickar du på den öppnas ett kontaktformulär.

Mötesplatsen omdöme

27 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag tycker inte om att först blir man gratis medlem, sen måste man bli Vip-medlem för att kunna läsa meddelanden, sen måste man betala för megafoninlägg, då är det inte gratis.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Vet inte varifrån du har fått att Mötesplatsen skulle vara gratis? Mötesplatsen är en prenumerationssida vilket innebär att det är kostnadsfritt att registrera sig, men vill man kunna använda alla funktionerna såsom att skicka och läsa meddelanden behöver man vara Vip-medlem.

Badoo fråga

21 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Kan man titta på någons profil utan att det syns? Är ny och okunnig och försiktig.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Tyvärr inte, för att surfa runt bland profiler på Badoo utan att lämna några spår behövs Badoo SuperPowers.

Mer om SuperPowers från Badoos webbsida: Super Powers är en prenumerationstjänst. Du kan köpa Super Powers för 1, 3, 6 eller 12 månader genom att använda en av många betalningsmetoder. Om du vill testa dem innan du köper, kan du köpa en kortare prenumeration via SMS. Dina Super Powers förnyas automatiskt till dess att du väljer att avsluta prenumerationen.

November 2016

Mötesplatsen fråga

20 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Hur många medlemmar har Mötesplatsen och hur är fördelningen mellan män och kvinnor?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Mötesplatsen

Enligt Mötesplatsen är könsfördelningen 47% kvinnor och 53% män.

Match fråga

05 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Har träffat en kille och känner att det är dags att avsluta min prenumeration, men jag har tappat bort mitt lösenord och kan inte logga in, hur kan jag få tillbaka det?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Så här gör man för att välja ett nytt lösenord genom Matchs webbsida:

  1. Gå till Matchs inloggningssida och klicka på länken med texten "Glömt lösenordet?".
  2. I textboxen som visas – mata in din e-postadress som du skapade Match-kontot med och klicka på knappen för att gå vidare.
  3. Logga in på din email och öppna mailet som just skickats från Match (det kan ha hamnat i skräppost-mappen), klicka på länken i mailet.
  4. Skriv in ett nytt önskat lösenord och kilcka på knappen.

Nu går det att logga in på Match med det nya lösenordet.

Badoo fråga

02 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Kan man automatiskt stå som grön på Badoo när man i själva verket egentligen bara är inne på sin Facebook?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Nej, även om du loggar in på Facebook måste du även logga in på Badoo för att kunna visas som grön eller online.